Oproep: kinderpersconferentie Rabobank Wielerploegen

Oproep: kinderpersconferentie Rabobank Wielerploegen

Op maandag 26 januari vindt in het Emmer Gemeentehuis de Ploegenpresentatie van de (landelijke) Rabobank Wielerploegen van het Rabobank damesteam (o.a. Marianne Vos) en het beloftenteam plaats. Dit, omdat in Emmen dit jaar het wielrennen centraal staat en natuurlijk vanwege de NK’s vlak voor de zomervakantie.

Fotoshoot, presentatie en natuurlijk een persconferentie. Na afloop van de ‘gewone’ persconferentie wordt een kinder-persconferentie (16.00-16.30 uur) georganiseerd. 5 kinderen van Rapid Wheels zijn uitgenodigd om een vraag te stellen (handig is als er 2 vragen paraat zijn). Er mogen natuurlijk meer kinderen meekomen dan de vragenstellers en ook ouders zijn van harte welkom.

Als er kinderen zijn die graag naar deze speciale gelegenheid heen willen gaan, dan kun je t/m 19 januari aanmelden d.m.v. een mailtje naar info@rapidwheels.nl

Met vriendelijke groet,

Rabobank Emmen-Coevorden

Article by: admin istrator