Oproep: Informatiedag en volgen van cursus

Oproep: Informatiedag en volgen van cursus

Zie hieronder oproep van KNWU afdeling Noord/Oost en de verengingen. Deze cursussen zijn niet alleen leerzaam voor knwu wedstrijden maar is ook handig bij de NFF.

Ook Rapid Wheels zoekt nieuwe vrijwilligers voor wedstrijden, wij roepen dan ook ouders op om een cursus te volgen. Ervaring is niet perse noodzakelijk, interesse in de sport van jullie kinderen is al ruim voldoende! Het is te makkelijk om te denken dat een wedstrijd organiseren vanzelf gaat.

Er is aankomende zondag 18 januari een informatiedag in Dedemsvaart, het is ook mogelijk om vragen te stellen over de cursussen bij Jeroen de Geus (info@rapidwheels.nl)

Het vergt ongeveer een avond zelfstudie en 1 dag praktijkexamen, kosten worden voor ouders leden Rapid Wheels worden vergoed. Aanmelden voor de informatiedag of cursus kan via info@rapidwheels.nl Een cursus volgen wordt makkelijker als meerdere ouders dat tegelijk doen.

Met vriendelijke groet,
Jeroen de Geus
Voorzitter Rapid Wheels

OPROEP
Wij willen in de toekomst BMX-wedstrijden blijven organiseren dit kunnen we echter niet alleen.

Wij zijn dan ook erg blij met het initiatief van Dedemsvaart, zij hebben hun leden een oproep verstuurd en bieden de ouders/verzorgers van alle verenigingen in Noord-Oost de gelegenheid om hierbij aan te sluiten.

Tijdens de laatst gehouden bijeenkomst waren de aanwezigen van mening dat medewerkers vanuit alle verenigingen moeten komen. Hierop is besloten dat we een poule van medewerkers gaan vormen, elke vereniging geeft minimaal 2 mensen op. Omdat wij onze BMX wedstrijden op een veilige en verantwoorde manier willen organiseren verwachten wij dat deze mensen gecertificeerd zijn of in 2015 een certificaat willen behalen.

Om uitleg te geven over de mogelijkheden die de KNWU biedt zal Jolanda Bakker vanuit opleidingen aanwezig zijn en zijn er portfolio’s ter inzage van alle cursussen die gevolgd kunnen worden. Ook aanwezig zijn Stef Kerkhof, Anneke Smit en Annelies Dijk, zij hebben jarenlang ervaring op het gebied van jury en baan, zowel op afdelingsniveau alsook nationaal en zelfs internationaal, zij kunnen vanuit de praktijk informatie geven en u vertellen hoe leuk het is om mee te kunnen helpen.

Wij willen graag tijdens deze bijeenkomst mensen voor diverse cursussen noteren, zodat zij gezamenlijk in het voorjaar van 2015 kunnen starten met een van onderstaande opleidingen.

– Lijn jury

– Baancommissaris

– Binnen jury (briefjes vergelijken, computer bedienen)

– Parc Ferme

– Fuikenist

De bijeenkomst vindt plaats op zondag 18 januari van 10.00 tot 12.00 uur bij FCC De Vaart in Dedemsvaart

Article by: admin istrator