Crossbaan is nog niet toegankelijk

Crossbaan is nog niet toegankelijk

Beste leden,

Helaas is de baan nog steeds niet berijdbaar, de baan heeft al het water van de sneeuw nog niet verwerkt. Ander probleem is dat de baan op dit moment ’s nachts bevriest en overdag weer ontdooid.

Andere crossbanen in de regio zijn wel begaanbaar, het is niet zo dat de baan in Klazienaveen minder goed water verwerkt. Het probleem is wel dat er in omgeving Klazienaveen verreweg het meeste sneeuw is gevallen, na de sneeuw heeft het meer dan een week gevroren en licht gedooid. Gevolg was dat er ijs is ontstaan onder de sneeuw. De baan heeft tijd nodig om weer hard te worden.

Kortom we moeten helaas geduldig zijn, elke dag wordt bekeken of de training door kan gaan of niet. Houdt daarom het stoplicht op de website in de gaten. Stoplicht wordt uiterlijk om 16.00 uur gewijzigd. Het stoplicht is nu ook op mobiel goed af te lezen.

De trainers hebben dinsdag 17 februari overleg, er wordt dan bekeken of we een alternatieve training kunnen aanbieden.

Een oplossing zou zijn de pumptrack, deze is zo goed als klaar. Probleem is dat de zijkanten eerst afgewerkt moeten worden voordat we daarop kunnen trainen. De zijkanten zijn nu los en moeten worden voorzien van gronddoek. Zonder het gronddoek zakken de zijkanten in waardoor schade ontstaat. Als aanstaande zaterdag een grote groep ouders ( meer dan 15 pers.) een volle dag helpt, dan kunnen we vanaf zondag trainen op de pumptrack. De pumptrack is harder dan de crossbaan aangezien de baan ver boven het maaiveld ligt en alle stukken er schuin inliggen. De afwatering is daarom veel sneller.

Ouders die aanstaande zaterdag willen helpen kunnen zich aanmelden via info@rapidwheels.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Article by: admin istrator