Fastest Rapid Wheeler Contest 20 december 2015

Fastest Rapid Wheeler Contest 20 december 2015

Beste Rapid Wheels leden,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor de Fastest Rapid Wheeler Contest 2015 die op zondagmiddag 20 december gehouden zal worden.

Deze middag bestaat uit 3 onderdelen. Een Time Trial wedstrijd waarbij alle deelnemers, zelfs de allerjongsten, even veel kans maken op een mooie wisselbokaal. Een oudercross waarbij de ouders de kans krijgen om een rustig rondje alleen, of met zoon/dochter over de baan te fietsen. En als laatste een No Chain race waarbij we kunnen zien wie de baan het snelste neemt ZONDER ketting. (de jongsten mogen met ketting, zie wedstrijdreglement)

Opgeven kan door in te loggen in het Rapid Wheels wedstrijden systeem. Graag aanklikken aan welke wedstrijden je mee wilt doen. Keuze uit Time Trial en/of No Chain race. Deze middag zijn opa’s oma’s papa’s mama’s broertjes zusjes etc ook van harte welkom. Voor de innerlijke mens is er volop chocomel enzovoort. Uiteraard zullen de oliebollen ook dit jaar niet ontbreken.

Stuur- en zijnummerbord zijn verplicht bij deelname aan Time Trial en/of No Chain. Wedstrijdreglement volgt per mail.

Sluitingsdatum inschrijving 9 december !!

Het wedstrijdreglement vind je hier

Graag tot ziens op 20 december.

Hendrik Hartman
Lyanne Herbers
Johan Renker

2015-Fastest-Rapid-Wheeler-Contest LOGO

Article by: admin istrator