Wintertraining door Kees Rexwinkel

Wintertraining door Kees Rexwinkel

Beste BMX-ers,

Zie onderstaand bericht van Kees Rexwinkel:

BMX RIJDERS JONG EN VOLWASSEN

Betreft winter training

Ikzelf Kees Rexwinkel voor de meeste rijders wel bekent, bmx zelf zo’n beetje mijn hele leven al wel met hele mooie behaalde titels in het verleden en afgelopen seizoen. Vaak te vinden op de bmx baan met trainingen en vaste trainer voor groep 1b op de donderdag . Regelmatig vervanger voor andere trainers en anders een extra helpende hand.

Het plan is dat ik komende winter een wintertraining ga organiseren voor de bmxer zowel jong als volwassen. de trainingen zullen op verschillende zondagen op de baan van de Rapid Wheels in Klazienaveen zijn.

Met deze wintertraining wil ik gaan bereiken samen met inzet van de rijders dat we volgend seizoen fris ,fruitig bomvol zelfvertrouwen aan het nieuwe bmx seizoen te kunnen beginnen, het doel is kracht, techniek, bochtenwerk en zekers de conditie niet te vergeten uit te breiden en te vergroten.

De trainingen zal ik geven zoals eerder aangegeven op de baan van de Rapid Wheels in Klazienaveen.
Mocht het door omstandigheden niet door kunnen gaan op de baan wil ik de vuilnisbelt in Emmen gaan gebruiken, denk zelf voor de meeste mensen wel bekent. Ik zal dat dan ook zo vroeg mogelijk en op mijn beste manier aan iedereen duidelijk maken.

Het zal voor de jongste bmxer tot er met de volwassenste bmxer zijn . Het is van mij uit de bedoeling dat ik vanuit de aanmelding de groepen ga samen stellen, en ook hierin zal ik mijn uiterste best doen om gezinnen bij elkaar te houden om het ook zo voor de rijders als dan wel de ouder het interessant te maken.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal ik dan de groepen gaan samen stellen met een max. van 15 personen om zo ook elke rijder de aandacht te kunnen geven die ze nodig zijn. De jongste rijders s’morgens het eerst met een training van anderhalf uur, met een overlapping van een kwartier tussen de trainingsgroepen om zo een ieder weer de juiste begeleiding te kunnen geven en eventuele vragen te kunnen beantwoorden

De trainingstijden zullen zijn van:
Groep 1: 10:00 tot 11:30
Groep 2: 11:45 tot 13:15
Groep 3: 13:30 tot 15:00

Heb de volgende datums in de planning:

29 nov
20 dec
27 dec
3 jan
10 jan
24 jan
14 feb
21 feb
28 feb
6 maart

Kosten van deze wintertraining bedragen voor leden Rapid Wheels 40 euro per rijder, kosten voor niet-leden bedragen 60 euro per rijder.

Aanmelden zal kunnen vanaf nu tot zondag 22 november
E-mail adres voor de aanmelding zal zijn, keesrexwinkel@hotmail.nl

En dan met elkaar op na een sportief 2016 BMX seizoen.

Sportieve groet Kees Rexwinkel

Article by: admin istrator