Commissies

commissie

Rapid Wheels commissies

Om de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er verschillende commissies in het leven geroepen. Voor vragen over desbetreffend onderwerp kun je bij onderstaand contactpersoon terecht.


Registratie leden (aan- en afmelden)

Voor vragen over lidmaatschap Rapid Wheels kunt u terecht bij Toby Koops

Trainerscommissie

De trainerscommissie wordt vertegenwoordigd door alle trainers van Rapid Wheels + een afgevaardigde vanuit het bestuur. De commissie is verantwoordelijk voor het trainingsbeleid. Hiervoor kunt u terecht bij Jan Geerling.

Wedstrijdcommissie NFF

De leden van Rapid Wheels die deel willen nemen aan wedstrijden die onder de vlag van de NFF worden georganiseerd dienen zich via het inlogsysteem van Rapid Wheels aan te melden. De clubvertegenwoordiger zorgt ervoor dat de aanmeldingen door worden gegeven aan de jury op de wedstrijddag. Voor vragen over deelname NFF wedstrijden kun je terecht bij de clubvertegenwoordiger, Hans Folkers, 06 ????????

Wedstrijdcommissie KNWU

Aanmelden voor deelname wedstrijden die onder de vlag van de KNWU worden georganiseerd geschied op de wedstrijddag zelf bij desbetreffende wedstrijdorganisatie. Uitzondering zijn deelname aan NK, EK en WK. Deelname aan deze wedstrijden is alleen mogelijk via voorinschrijving volgens de procedure van de KNWU. Voor vragen over basislidmaatschap, licenties en deelname wedstrijden kun je terecht bij Toby Koops.

Commissie baanverhuur

Het is mogelijk om de baan voor trainingsdoeleinden af te huren. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Henri Onrust.

Sponsorcommissies

Voor vragen over sponsoring kunt u terecht bij Gert Braam, 06 ???????

Kantinecommissies

Voor vragen over beheer kantine kunt u terecht bij Henri Onrust.