Overnachtingen

intro-jordy

Waar kunt u overnachten?

Camping

Er zijn geen campingplaatsen met stroom en blokhutten meer beschikbaar. Het is wel mogelijk om campingplaatsen zonder stroom te reserveren.

Er is geen BMX-camping bij de baan. Sportlandgoed te Zwartemeer is de officiële BMX-camping en ligt op 3 km van de baan. (www.sportlandgoed.nl)

Sportlandgoed heeft de beschikking over ca. 150 standplaatsen met stroom en water voor tent, caravan of camper en ruime sanitaire voorzieningen. Daarnaast beschikt het park over 35 4-persoons blokhutten.

Naast campeermogelijkheden biedt Sportlandgoed ook diverse faciliteiten aan, waaronder 2 restaurants en een sportcafé, sfeervolle zalenaccomodatie, 18 holes kortebaangolf, recreatieplas met zandstrand, tennisbanen, multifunctioneel sportveld, quad rijden, survival, paintball, afstortplaats voor campers en verharde parkeerplaatsen.

Voor meer informatie en reserveringen:
www.sportlandgoed.nl/bmx-weekend
0591-314654
www.sportlandgoed.nl

Verl. van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer

Hotel

Hampshire Hotel Emmen is het officiële BMX-hotel. Deelnemers aan het NK BMX ontvangen bij aankomst een welkomstdrankje en krijgen 10% korting op de best beschikbare kamerprijs (o.v.v. BMX Klazienaveen)

Hampshire Hotel – Emmen heeft een zeer gunstige ligging. Dat begint al met het feit dat het makkelijk te bereiken is (per auto en trein) en u gratis kunt parkeren voor de deur. Bovendien zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand, zoals het marktplein in het centrum van Emmen en Dierenpark Emmen. De directe omgeving, met prachtige bossen en heidevelden, is perfect voor mooie wandel- en fietstochten.

Voor meer informatie en reserveringen:
Tel.: +31 (0)59 164 2002
info.emmen@hampshire-hotels.com
www.hampshire-hotels.com/emmen

Adres:
Van Schaikweg 55
7811 HN Emmen