Groep 2 maandag 8 mei training Pumptrack

Groep 2 maandag 8 mei training Pumptrack

Beste ouders van groep 2

Zoals jullie weten komt bij fietscross veel techniek kijken. Één van de belangrijkste technieken is drukken. Deze techniek leer je het makkelijkst op kleine korte heuvels. Maandag 8 mei willen we dit met jullie kinderen gaan oefenen op de Pumptrack. Jullie worden geacht om even voor 18:00 bij de Pumptrack klaar te staan.
Dit is tevens een goede voorbereiding voor de clubwedstrijd die op 7 juli op de Pumptrack plaats vindt. De Pumptrack zelf moet ook voorbereidt worden.. Dat zullen wij vanuit het trainerscollectief behartigen maar we zijn nu al jullie hulp nodig. Het dringende verzoek aan jullie om maandag tijdens de training het onkruid te trekken. (zelf handschoenen meenemen)

Tussen het grind / tegels groeit veel klein onkruid wat nu nog eenvoudig te verwijderen is. Het onkruid mag in de afval container te plaatse.

Hiermee worden jullie kinderen en onze pumptrack voorbereid voor de wedstrijd van 7 juli. Wij trainers, ook vrijwilligers, zijn jullie hulp als ouders/vrijwilligers echt nodig.

Alvast hartelijk dank,
Johan Renker
Trainer groep 2 & 4

Article by: Redac teur