Sponsoren Clubshirt

1155

CS Factoring, een onafhankelijke factoring maatschappij

CS Factoring (Credit Sales) is als onafhankelijke factoring maatschappij lid van de International Factoring Association en actief op het gebied van factoring en debiteurenbeheer. CS Factoring helpt ondernemers die hun liquiditeitspositie willen verbeteren. Inmiddels verzorgt CS Factoring voor een groot aantal midden- en klein bedrijven (MKB) de factoring en debiteurenbeheer.

CS Factoring levert maatwerk. Geen enkele onderneming is hetzelfde. CS Factoring verdiept zich in uw bedrijf om uw financiële en economische situatie te leren kennen en zo alle mogelijkheden en kansen te benutten.

CS Factoring werkt met een professioneel team en staat dicht bij u als klant. De medewerkers kennen uw branche en verliezen de marktontwikkelingen niet uit het oog zodat zij weten waar de kansen liggen.

CS Factoring is gevestigd in Obdam aan Tocht 9, nabij Alkmaar en Hoorn, maar werkt landelijk.

CS Factoring, laat uw omzet groeien
Website: www.csfactoring.nl

ma381T_2_400x400

Talent People Emmen, dienstverlener in de arbeidsbemiddeling

Talent People is een dienstverlener in de arbeidsbemiddeling voor de Bouw, Techniek. De dienstverlening is gericht op: flexmedewerkers op uitzend- of detacheringsbasis, werving & selectie en payroll. Daarbij biedt Talent People MBO en HBO niveau opleidingstrajecten op maat aan.

Talent People Emmen verzorgt bedrijfsmatig alsmede voor particulieren het VCA certificaat. Vanaf opleiding tot en met examen kunt u bij ons aanvragen. Het basis VCA certificaat, tevens het VCA certificaat voor leidinggevende. Wij hanteren hiervoor scherpe tarieven. Voor verdere informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met onze vestiging.

Organisaties en bedrijven krijgen in het huidige tijdperk steeds meer te maken met veranderingen. De omgeving wordt steeds dynamischer en complexer en stelt steeds hogere en veranderende eisen aan de organisatie. Organisaties zijn voortdurend in beweging om zich te kunnen aanpassen aan deze veranderingen. Veranderingen vragen om andere competenties van de organisatie en het bedrijf en haar medewerkers. Talent People biedt MBO en HBO niveau bedrijfsgerichte maatwerk opleidingstrajecten aan voor zowel ingeleende als vaste medewerkers.
Website: www.talentpeopleemmen.nl

talentpeople

Dolfsma Dakbedekkingen…… Als het om zekerheid gaat

Een waardevol gebouw hoort te worden bekroond met een goed dak: robuust, veilig en waterdicht. Daar moet u langjarig op kunnen vertrouwen. Dolfsma Dakbedekkingen biedt die zekerheid, of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, onderhoud of advies. Daarom blijft Dolfsma Dakbedekkingen voor een groot aantal woningcorporaties, bedrijven, gemeenten, scholen en aannemers steeds de vaste, betrokken partij op het dak.

Topdaken
Al sinds de oprichting in 1975 leveren onze vaklieden gedegen dakwerk. Ze werken met de beste, duurzame materialen en nemen bij de dakmontage de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid in acht. Dolfsma monteert voor zijn klanten louter topdaken die wel 30 jaar meekunnen. Dat we die ambitie hoog in het vaandel houden, blijkt wel uit het feit dat we al jarenlang het keurmerk Dakmerk mogen dragen. Alle Dolfsma-medewerkers zijn er zeer trots op dat Dolfsma behoort tot de selecte groep van bedrijven die aan deze zeer strenge keurmerkeisen voldoen.

Garanties Dakmerk
Met Dakmerk is de kwaliteit van Dolfsma voor onze klanten aantoonbaar gewaarborgd. U heeft de zekerheid dat u zowel financieel als technisch geen onvoorziene risico’s loopt. Via het Dakmerk Waarborgfonds krijgen onze opdrachtgevers namelijk 100 procent opleveringsgarantie en 10 jaar verzekerde garantie op waterdichtheid.
Website: www.dolfsma.nl

logo-white

Auto kopen in Emmen en Omstreken? Doe je bij Autobedrijf Postema

Autobedrijf Postema Auto’s in de gemeente Emmen, Drenthe. De aanschaf van een auto is voor iedereen soms een grote gebeurtenis. Het is daarom heel belangrijk dat je geen spijt krijgt van de aankoop van je nieuwe auto. Mocht je op zoek zijn naar een tweedehands auto, helpen wij je graag deze te vinden. Dit autobedrijf in Emmen verkoopt tweedehands auto’s. En verkopen deze occasions vanaf ons grote autoplein waar je auto’s in diverse prijsklassen kunt vinden. Staat je “nieuwe auto” er niet tussen?

Geen probleem, geef je voorkeur en wensen aan. En wij gaan voor je op zoek naar de gewenste bolide. Wij willen je graag van dienst zijn om je nieuwe auto te vinden. Tevens hebben wij een eigen auto garage / werkplaats die voorzien is van nieuwe, moderne apparatuur. Postema Auto’s is hét autobedrijf wat gespecialiseerd is in goedkope inkoop en verkoop van tweedehands auto’s en bedrijfswagens. Zoek je goedkope occasions in Emmen? Dan ben je bij autobedrijf Postema Auto’s aan het juiste adres. De autospecialist voor tweedehands bedrijfsauto’s en gebruikte personenauto’s in de regio Drenthe!
Website: www.postema-autos.nl

index

Van Rossum advocaten

Van Rossum Advocaten oefent een gespecialiseerde rechtspraktijk uit ten behoeve van bedrijven, instellingen en particulieren. Wij hebben specialisten in huis op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, ICT recht, insolventie (faillissementen en schuldsaneringen), ondernemingsrecht, personen- en familierecht, en vastgoedrecht. De kennis en ervaring zetten we in om snel en zonder omwegen tot positieve en definitieve resultaten te komen voor de cliënt.

Onze veelzijdigheid en kwaliteit combineren we met concurrerende tarieven. We rekenen geen toeslagen op onze uurtarieven in geval van spoed of specialistisch werk. In bepaalde zaken kunnen vaste tarieven (geen uurtarief) worden afgesproken. Indien gewenst werken wij ook dagdelen “in house” bij cliënten, zodat we slagvaardig te werk kunnen gaan. Wilt u een afspraak maken met één van onze advocaten? Bel ons op 0591-646882.
Website: www.vanrossumadvocaten.nl

L