intro-trainingen

Nieuwe leden

Nieuwe (aspirant)leden die geen eigen fiets en/of helm hebben zijn welkom om te komen trainen in de groep 1, ook wel de "opstapgroep" genoemd. Deze groep traint op de vrijdagavond van 18:00 tot 19:15 uur. Nieuwe (aspirant)leden mogen 3x gratis komen trainen. Heb je nog geen fiets? Geen probleem, Rapid Wheels heeft crossfietsen en helmen in verschillende maten beschikbaar.

De trainer kan tijdens dit uur ook vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over wat fietscross inhoudt, welke maat fiets uw kind nodig heeft, hoe je lid kan worden etc. 

Zie clubreglement voor meer informatie.

Lid worden

Trainingsleden

Het is vanaf 1 januari 2014 mogelijk om een trainingslidmaatschap af te sluiten. Dit lidmaatschap is alleen van toepassing voor rijders die een NFF licentie en/of een KNWU basislidmaatschap hebben bij een andere vereniging.

Zie clubreglement voor meer informatie.

Lid worden

"Nieuwe (aspirant)leden mogen 3x gratis komen trainen. Heb je nog geen fiets? Geen probleem, Rapid Wheels heeft crossfietsen en helmen in verschillende maten beschikbaar."

Training niet-leden

Rijders die geen lidmaatschap hebben bij Rapid Wheels mogen tijdens regulieren trainingen mee komen trainen tegen een betaling van € 5, -per deelname.

Rijders t/m +/- 10 jaar kunnen meetrainen in groep 2/3 op dinsdag of donderdag avond (18:00-19:00)

Rijders vanaf +/- 11 jaar kunnen meetrainen in groep 4/5 op dinsdag of donderdag avond (19:00-20:30) 

De groepsindeling is afhankelijk van de ontwikkeling van de rijder, als er twijfel is neem dan van te voren contact op.  Kijk altijd van te voren op de site of er een training doorgaat. (stoplicht)